Bunratty Folk Park, Adare & Kenmare

Ierland, Kenmare

We staan weer om 7:00 op, en na (weer) een Iers ontbijt gaan we naar Bunratty Castle & Folk Park. Een gerestaureerd 15e eeuws kasteel en een openluchtmuseum. Eigenlijk wilden we niet mee, maar er was behalve 3 winkels en een parkeerplaats niets beters te doen. We zijn er vrij snel doorheen en gaan maar wat eten in het restaurant.

Vervolgen naar Adare, schijnt het mooiste dorp van Ierland te zijn vanwege de cottages met rieten daken. Daar staan er een stuk of 10 van, de rest is nieuwbouw. Niks mooiste dorp dus! Maar wij zijn "cultuurbarbaren" dus "zien" wij het misschien gewoon niet, dat kan natuurlijk ook!

Na een bezoekje aan Crag Cave, een grot, gaan we door naar het Kenmare Bay Hotel in, hoe kan het ook anders, Kenmare. We hebben weer een heerlijk ruime kamer, weer een 2 en 1 persoonsbed, en een geweldig uitzicht! En het eten is ook weer heerlijk.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.