Karfas

Griekenland, Karfas

Ik krijg alweer de kriebels als de Schipholtaxi er een kwartier na de afgesproken tijd er nog niet is, het zal toch niet weer... Dus maar even gebeld en een kwartier later staat tie voor de deur.

We zijn lekker bijtijds op Chios, we landen om 9:45. De landingsbaan is heel erg kort dus na het landen gelijk vol op de rem, gaaf! Een half uur later zijn we al in het hotel. De kamer is al klaar dus we kunnen gelijk even omkleden, het is gloeiend heet.

Daarna even een rondje Karfas gelopen en wat te eten & drinken gehaald. De middag brengen we door op het privestrand van het hotel.

Om 17:00 gaan we naar restaurant Dionysos voor een meeting met de hostess. We besluiten alleen de matiektour te doen, de rest is niet veel bijzonders. We blijven er gelijk ook maar eten we zijn er nu toch. Chickenstifado smaakt erg goed en kost maar € 7,-

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.