pindat

Canada

16 jul 2014 - 01 aug 2014

Canada stond ook al heel lang op onze bucketlist. Ieder jaar zei ik weer: zullen we dan dit jaar naar Canada geen. Maar iedere keer was er wel een reden om niet te gaan, te duur, te lang vliegen... Maar in september 2013 is de knoop doorgehakt, zomer 2014 komt er weer een droom uit! En de voorpret is zo lekker lang ;-)

Het is een internationale reis geworden: de bekende Rocky Roundup. We gaan een paar dagen eerder zodat we lekker nog wat tijd samen hebben in Vancouver waar ook genoeg te doen is. Ben geen stedenmens maar Vancouver heeft echt indruk op me gemaakt. De skyline is natuurlijk geweldig maar ook de natuur die het heeft. Een prachtige Stanley Park ligt vlakbij en als je het hogerop wil zoeken zijn de bergen aan de overkant.

Hoewel we het 'groepsgebeuren' een beetje zat zijn is het toch een hele mooie reis geweest. Soms een beetje te veel kilometers rijden op een dag maar ja...Canada is groot. We hebben alle dingen die ik van te voren bedacht had te gaan doen dus ook gedaan. Zoals o.a: vlucht met een watervliegtuig, we hebben dit in Vancouver en Victoria gedaan, een helicoptervlucht in Banff, whalwatching in Victoria, we hebben op een gletsjer gestaan, we hebben op de Suspension Bridge gelopen enz, enz, enz... En dat met wreed hoogtevrees, maar ik wilde het zo graag doen en kan met trots zeggen: IK HEB HET ALLEMAAL GEDAAN!!!

De foto's die bij de reisverslagen staan zijn maar een kleine impressie!

Album bestellen

Bestel van deze reis een prachtig fotoalbum. Hierin staan alle reisverhalen, foto's en locaties van deze reis. Het album wordt automatisch voor je gemaakt zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Maak een fotoalbum van deze reis

Andere reizen van Droomreizen