Balmoral Castle & Pitlochry

Verenigd Koninkrijk, Pitlochry

Om 8:30 zitten we weer in de bus op weg naar Balmoral Castle. Dat is het "vakantiehuisje" van het Brits koningshuis. Alleen de ballroom is open voor publiek, daar hangen wat schilderijen en staan vitrines met allerlei prullaria. Is niet aan ons besteed. We gaan maar wat wandelen door de tuinen, maar zelf die zijn niet echt spectaculair. Hadden er iets meer van verwacht.

Na nog een stop in de Grampian Mountains gaan we verder naar Pitlochry. Hier hebben we 2½ uur om rond te banjeren omdat wij niet meegaan naar de whiskey distilleerderij. Het is gloeiend heet, 29°, dus we besluiten eerst maar 's een ijsje te nemen. Mint-chocolate, heerlijk! Daarna gaan we even bij de zalmladder kijken, vrij weinig zalm te zien, beestjes hebben het waarschijnlijk ook warm ;).

We zijn om 18:00 weer terug in Perth.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.