Wandeling Vilamoura - Albufeira

Portugal, Quarteira

We gaan met de bus naar Vilamoura en lopen dan het strand - Praia de Falesia - en de kliffen weer terug naar Albufeira. Bij de haven eten we nog snel een broodje tonijn voor we aan de tocht van een kilometer of 20 gaan beginnen.

Het is echt een prachtig stuk om te lopen. De rotsen hebben prachtige kleuren en steken mooi af bij het strand en de hele mooie lucht.

Op een gegeven moment kunnen we niet meer verder via het strand omdat het ondertussen vloed is. We komen via een trap bij een groot resort terecht en het duurt even voor we daar vanaf zijn. We proberen weer bij de kust te komen maar om een of andere reden lukt dat niet. Dan maar binnendoor! Uiteindelijk zijn we na 6 uur wandelen aan de rand van Albufeira. Als we vragen hoever het nog lopen is naar het hotel krijgen we als antwoord: ongeveer een uurtje... Daar hebben we geen trek meer in, dus we nemen de taxi.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.