Fietstochtje naar Mastichari

Griekenland, Mastichari

Vandaag gaan we maar weer 's een fietstochtje maken. We rijden eerst naar Tigaki waar we broodjes & drinken halen en dan door naar Marmari. Aangezien we vreselijk snel fietsen zonder bergen besluiten we door te rijden naar Mastichari. Een hele mooie route om te fietsen. Mastichari zelf is vrij klein maar wel heel gezellig, smalle straatjes en kleine winkeltjes. Eindelijk vindt Sjaak daar dan ook de inktvissen die te drogen hangen...

Aan de haven maken we nog een praatje met een Griek, hij staat ervan te kijken dat we helemaal vanuit Kos-Stad zijn komen fietsen, hoewel het maar een kilometer of 20 is. Tja...echt sportfanaten zoals wij -ahum- draaien daar ons handen niet voor om, hahaha. We moeten wel veel drinken zegt tie want het is erg warm. Dat blijkt ook via de temperatuurmeter die we tegenkomen: het is 42 graden in de zon, best warm dus! Daar moet een milkshake op gedronken worden.

Om half 3 gaan we maar aan de terugreis beginnen. Dit gaat sneller dan we dachten maar we hoeven nu ook niet meer te stoppen voor foto & filmmomenten dus dat scheelt. Omdat Sjaak niet naar mij wil luisteren maken we nog een 'off road' tripje over het strand, ik wist zeker dat we een afslag verder moesten hebben maar hij wist zeker van niet. En dan durven ze nog te beweren dat vrouwen eigenwijs zijn!

's Avonds eten we bij Hamam Oriental een Grieks gerecht: Stifado, echt heelijk!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.