Kiel - Royken

Noorwegen, Buskerud

Na het ontbijt gaan we even op het dek kijken. Zweden is al in zicht, er liggen honderden eilandjes voor de kust, dat is echt een mooi gezicht, helaas komt 't op de foto niet over.
We maken een stop in Strömstad, daarna rijden we naar de grens van Noorwegen. Deze steken we lopend over via de brug over de Iddefjord. Dit begint al een klein beetje te lijken op onze gedachten over Noorwegen: fjorden, bergen, duizenden bomen en heerlijk rustig, we vinden het alleen nog een beetje "plat" allemaal. Maar dat komt vast nog wel goed. We maken gelijk kennis met de noorse prijzen, we kopen een paar kaarten en postzegels en zijn een klein kapitaal kwijt. Een ander stel neemt een ijsje, hoorntje met 1 bolletje, dat blijkt omgerekend € 3,50 te kosten, gelukkig smaakte het wel goed 😁

We overnachten in Røyken, vlakbij Oslo.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.