Wandeling Lagoa das Furnas

Portugal, Ponta Delgada

We gaan met de bus naar Furnas, een ritje van anderhalf uur. De rit ernaar toe is al prachtig, we rijden helemaal via de zuidkust en hebben onderweg echt schitterende uitzichten. De natuur is ook geweldig: groen, groener, groenst!

Vanuit Furnas maken we een wandelingetje van een kilometer of 10. Dat is het hele meer rond. Alles om ons heen is groen en het meer is vulkanisch en heeft de meest prachtige kleuren...en ruikt soms heerlijk naar rotte eieren! Rondom ons allemaal hoge bergen...ik hou ervan! Een uur of 5 later - tja we stoppen nogal veel voor foto's - zijn we weer in Furnas.

De terugreis duurt 'maar' 2 uur en gaat via de noordkust dus eigenlijk hebben we het halve eiland al gezien ;-) Tijd gaat zo voorbij als je constant mooi uitzicht hebt.

Rond half 8 zijn we weer in het hotel waar we een hapje eten en dan kunnen eindelijk die schoenen uit!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.