Bouley Bay & St. Catherine's Breakwater

Jersey, Bouley Bay

Ze geven vandaag 'heavy rain' op dus besluiten we nog maar een dagje te gaan bussen. Zo aan de lucht te zien zal er wel het èèn en ander naar beneden komen zetten. We zitten net in de bus en het begint al...en dan komen we er achter dat we een paraplu vergeten zijn! We gaan eerst weer naar Bouley Bay, wel een eindje verder dan waar we zondag al waren. Het miezert als we uitstappen maar gelukkig wordt het vrij snel droog. Echt mooie foto's kun je met dit weer natuurlijk niet maken maar we moeten het er maar mee doen.

Weer terug in St. Helier eten we iets van een Thaise kip tussen deeg. Het regent ondertussen echt 'heavy' maar we besluiten de gok maar te wagen om met de bus naar St. Catherine's Breakwater te gaan. En geloof het of niet maar het is droog als we daar aankomen.

Een uurtje later gaan we weer terug naar St. Helier, het klaart helemaal op lopen we nog even naar Fort Regent. Daar vandaan heb je prachtig uitzicht over de stad.

Wat eten we vandaag?
Sjaak: Tonijnsalade Ik: Champignonsoep
Varkensvlees met aardappelpuree (erg lekker)
Soesjes met chocoladesaus


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.