Uitslapen & Fenais da Luz

Portugal, Ponta Delgada

De laatste 2 dagen gaan we het wat rustiger aan doen. We slapen eerst uit en gaan dan op het gemak ontbijten. Daarna even wat rond lopen in Ponta Delgada, souvenier en wat eten & drinken voor vanmiddag kopen. Extra drinken inslaan voor morgen want de supermarkt is op zondag niet open.

De stad is versierd met visjes & kwallen en in de bomen hangen allemaal slierten. Het schijnt vanavond feest te worden. We zullen het gaan beleven!

Het is sinds gisteren harder gaan waaien en er is wat meer bewolking, het is een stuk beter uit te houden zo!

Om 12:30 nemen we de bus naar Fenais da Luz en eten daar een broodje met mooi uitzicht 😀 Dan wandelen we langs de kust naar Capelas. Op zich best een mooie route maar aan deze kant van het eiland staat geen zuchtje wind 😕 Onderweg trachten we af te koelen met een ijsje en een koud drankje maar dit helpt niet al te lang... Om 16:30 zijn we bij de bushalte en moeten we blijkbaar nog een uur wachten 🤔

's Avonds nog even naar de stad, er schijnt een 'White Ocean' feest te zijn. Wat dat precies inhoud moet ik nog even opzoeken, maar het komt neer op veel eten, veel drinken en muziek. Mijn favoriet is de band Lado Lunar, een rockband die een mix spelen van eigen Portugese nummers en bekende top 40 nummers.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat leuk dat je dat feest ook mee kon maken. Toch weer iets aparts. Geniet nog ff daar en een goede terugreis XXX

Ma 2016-08-07 14:55:07
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.