Van Castlebar naar Lisdoonvarna

Ierland, Clare

We worden om 6:45 wakker gebeld. Is wel erg vroeg is 't niet? We vertrekken om 8:30 en rijden naar Connemara. Na een fotostop bij Kylemore Abbey & Lough rijden we door naar Killary Harbour voor een boottochtje. Er schijnen dolfijnen te zwemmen, maar vandaag laten ze zich natuurlijk niet zien. Da's jammer! Om 12:00 staan we weer aan wal en rijden naar Maam Cross voor de lunch. Er is een meer bij het dorp, dus daar gaan wij ons bammetje opeten, we vinden het heerlijk om "met mooi uitzicht" te eten, in plaats van met de hele meute in een restaurant te gaan zitten. En het is prachtig weer dus wat wil je nog meer?

Daarna naar Galway, waar we even gaan shoppen, erg gezellig stadje, jammer dat we er maar zo kort zijn. Vervolgens door naar Lisdoonvarna wat midden in The Burren ligt. We maken nog een stop bij Dunguaire Castle, alleen de uitkijktoren staat er nog, die is gerenoveerd. Om 18:00 zijn we in het hotel. We hebben een grote kamer met een 2 en een 1 persoonsbed en ook nog een grote badkamer. Stukken beter dan het vorige hotel.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.