Bangkok

Thailand, Bangkok

Nadat we het besluit hadden genomen om naar Myanmar te reizen, zijn we dezelfde avond nog naar Bangkok gevlogen zodat we de ouders van Maarten nog uit konden zwaaien. De volgende ochtend was dus een hele verrassing toen we ineens met onze Thaise roomservice stem voor hun kamerdeur stonden. Na een ontbijtje samen hebben we alweer afscheid genomen op het vliegveld.

De dagen erna hebben we het visum voor Myanmar geregeld en Bangkok verder verkend. We zijn met de ferry over de rivier gevaren en hebben een aantal mooie tempels bekeken, waaronder de Golden Mountain met een mooi uitzicht over de stad. De avonden hebben we in de gezellige straatjes rondom Khao San Road doorgebracht.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

idd de grootste verrassing van onze vakantie, dat jullie 's morgens in Bangkok op onze deur stonden te rammelen: roomservice, roomservice....geweldig om onze fantastische vakantie samen, zo te eindigen!!!

papa en mama 2017-02-13 21:13:20
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.