Omgeving Whitianga

Nieuw-Zeeland, Whitianga

Onderweg naar Whitianga zijn we over een lange slingerweg langs verschillende baaitjes gereden en o.a. gestopt bij Whiritoa, Whangamata (waar veel surfers waren) en bij Opoutere waar we een korte wandeling door de bossen en over het strand gemaakt hebben.
De volgende dag zijn we naar Hahei gereden waar we een flinke wandeling naar de Cathedral Cove hebben gemaakt, een prachtig strand met een boog in de rotsen. Daarna zijn we in het stadje gaan lunchen en doorgereden naar Hot Water Beach. Hier zit heet water vlak onder de oppervlakte op het strand, en als je met eb gaat graven krijg je een warm water poel die tot 64 graden kan worden. Wij waren er toen de vloed alweer wat op kwam zetten dus stroomde helaas regelmatig het poeltje vol met koud zeewater. Daarna nog even in de hele ruige zee gezwommen, met erg hoge golven en een sterke stroming.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.