Quilotoa

Ecuador, Quilotoa

Quilotoa is een heel klein plaatsje op een hoogte van 3900 meter, het was er goed koud en het waaide flink hard. Ons hostel Chosita had gelukkig een klein kacheltje wat ons in de avond warm kon houden. Vanaf het dorp hadden we prachtig uitzicht over een 3 km breed kratermeer met daarachter een klein beetje zicht op de Cotopaxi vulkaan. In het dorp liepen de mensen in traditionele kledij en er liepen ezels en lama's. We hebben een ronde gelopen om het dorp om daarna al snel weer de warmte op te zoeken bij de kachel. Vanuit onze kamer zag Maarten dat de eigenaresse van het hostel wat in een autoband gooide, toen hij ging kijken ontsnapte er 2 cavia's uit de band.. oeps! Wij op zoek naar die beesten maar die hadden zich tussen de struiken verstopt. Gelukkig waren ze in de avond weer terecht, want ze bleken bestemd voor het aankomende kerstmaal!


Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

mooie foto's weer en prachtige verslagen. Had je de cavia's niet kunnen redden? zielig kerstmaal och gerum. Zullen we nu dan maar een beetje warmte vanuit Nederland sturen? leuk dat jullie het zo goed maken. weer veel reisplezier!

sylvie 2016-07-24 16:53:03

Hopelijk was de kat wel veilig😧

Miek 2016-07-24 17:41:11

dat vrouwtje had geen last van de kou, die heeft gewoon een dunne panty aan....

papa en mama 2016-07-24 21:38:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.