Op de fiets naar Den Helder

Nederland, Den Helder

Het is weer heerlijk fietsen naar Den Helder. We dlenteren wat door het winkelcentrum en scoren nog Xenos een gasaansteker. Bij de visboer op de hoek bestellen we een klein bakje kibbeling die eigemlijk wel heel erg vet zijn. We zijn gewoon erg verwend met ons eigen visboer Koelewijn. Dát is en blijft de beste. Bij Rataplan, de mooiste kringloopwinkel van Den Helder, staat weer een pareltje op ons te wachten nl. een bierfluutje zonder opdruk. Voor €0,25 is dit echt weer een koopje. Zo, nu hebben we weer twee bierglazen in de camper.

Terug hebben we wind mee en in no time staan we weer op de camping. We lezen een boek en kijken wat achter de oogleden. Eigenlijk moeten we nog boodschappen doen voor het avondeten maar wat ik bedacht heb, daar heb ik eigenlijk helemaal geen zin in. We bespreken de verschillende mogelijkheden en komen uit op strandpaviljoen Paal6 waar we om 19.00u verwacht worden.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.