De boomgaard

Frankrijk, Sainte-Foy-la-Grande

Na afronding van de begroting van de Piet Heinschool is het tijd om te fietsen. We fijdenopnieuw naar me Fleix en terug door de boomgaarden waar een boer net bezig is om fruitbomen te spuiten met een, waarschijnlijk, giftig goedje. Ik knijp mijn neus dicht om te voorkomen dat ik het spul zal inademen. Terwijl we voorbij fietsen worden we beneveld door het spul. Bah, wat vies.

Vanavond probeer ik een nieuw recept nl. krokante gorgonzola-ui-lasagne met paprika. De saus mag wat dunner zodat de stukjes lasagne beter in de saus garen. Ook mag de saus langer gaten zodat de smaak intenser wordt. Als toevoeging zou een handje zwarte olijven goed smaken.

Vanavond heb ik een telefonische afspraak met Dimitri i.v.m. het aanmaken van een e-mailadres en dergelijke voor het "Streekgenot". Omdat Dim niet weet dat we in Frankrijk zitten spreken we af om binnenkort naar Vathorst te komen om dit samen te regelen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.