Boeren wellness

Frankrijk, Saint Saveur de Montagut

Het zwembad ligt er verlaten bij. Wel raar want het is een prachtige dag. De kleine kinderen doen een tukje en wij gaan zwemmen. Laat ik nou altijd al graag een privé zwembad willen hebben. De wandeling die we met afgelopen woensdag met de gids wilden doen ging vanwege onvoldoende belangsgelling niet door. Dan maar lekker bewegen in het zwembad. Jan heeft het met 20 baantjes wel gezien en gaat lekker liggen zonnen terwijl ik er nog 20 zwem. Bij 40 vind ik het ook prima en pak een strandstoel.

Na het voorwerken in het zwembad gaan we in de "Boeren Wellness ". Voor het badje kiest Jan met zorg een boeketje aromatische bloemen uit en ik zorg voor de olie. Na een tijdje badderen, manucuren en pedicuren zien onze handen en voeten er weer op en top uit. Jan is blij met z' n - reader die hij laatst voor zijn verjaardag heeft gekregen. Het mooiste cadeau wat ik hem ooit gaf zo zegt hij.

Vlinders, ze laten zich niet gemakkelijk fotograferen. Tjonge wat een moeite kost het om die vlinders, die al een week om ons heen vladderen, te kieken en nog steeds zonder resultaat. Later nog maar eens proberen.
Vanavond happen en sappen in het restaurant samen met Carla en Lieuwe. Nog even gezellig samen kletsen. De lasagne is heerlijk en het stukje zalm wat op het bord van Jan ligt, dat mag er ook wezen. Na het eten terug naar de camper voor een afwakkertje in de vorm van Pastis, biertje, wijntje en water.

Het was weer een gezellige dag.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.