Stadswandeling Leiden

Nederland, Leidschendam-Voorburg

Met de gedownloade stadswandeling gaan we op pad. Jan checkt de routekaart en ik lees vandaag wat er beschreven staat over de diverse high lights.

Voordat we aan onze wandeling beginnen eerst even langs de ANWB voor het ruilen van telefoonhouder voor op de fiets. Het hoesje is te klein en wil bovendien niet vastklikken. Uiteindelijk dan maar geld terug en ergens anders een ander systeem kopen.

Een goed idee om, wanneer we weer gebruik kunnen maken van Wi-Fi, de tekst te kopiëren en in dit verslag te plakken. Lekker makkelijk toch.

De lunch van gisteren, bij de Waag, is goed bevallen waardoor we hier vandaag weer "aanleggen" zoals opa Bastiaan dat vroeger noemde.

Het is een prachtige tocht met onderweg natuurlijk een natje en droogje. Dat natje, ja dat is, als we terug fietsen, volop aanwezig. Jeetje wát een regen. Plufius is ons vandaag niet goed gezind.

Terug in de camper snel de natte kleding uit. De ramen beslaan ervan. Om ook nog te koken lijkt me niet wat, nog maar meer vocht binnen. Gelukkig staat er nog een groentesoep in de vriezer en een mooi gevuld brood van Lucious Loaf. Lekker en snel klaar.

Om op temperatuur te komen gaat de verwarming aan maar dat helpt helaas nog niet echt bij het drogen van de kleding. Buiten hangen is geen optie omdat het tot ongeveer 18.30uur regent.

We pakken een boek of e-reader en vermaken ons opperbest. Jan leest "Storm", het 2e boek van de zeven zussen, geschreven door Lucynda Riley en ik zit in "De Oorsprong" van Dan Brown.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.