Chillen aan de Ardeche

Frankrijk, Saint Saveur de Montagut

Welkom zonnige dag. Vandaag doen we lekker niets. Een boek lezen, lekker eten en drinken en heerlijk zitten te staren. Het stokbrood bij het ontbijt is de lekkerste die ik tot nu toe, in deze vakantie, heb gegeten. Het is nog erg rustig op de camping. Bij het zwembad heb je de ligbedden voor het uitzoeken. De crew is druk bezig met alle klussen die nog gedaan moeten worden voor het zomerseizoen. Hekjes schilderen, gras maaien, onkruid spuiten, het seizoen kan beginnen.

We staan ingeschreven voor de BBQ van vanavond. Om 19.00u worden we verwacht bij het restaurant. Ondanks het feit dat er nog niet zoveel campinggasten zijn is de animo voor deze avond groot. We mogen zelf een tafel uitkiezen en schuiven aan bij een stel wat we nog niet kennen. De klik tussn Lieuwe en Carla Tinga uit Leeuwarden,die is er al snel. De crew zorgt voor het bakken van het vlees, er staat een schaal met stukjes tomaat, een schaal met stukjes komkommer, een koude pasta salade (pennen met hamreepjes,)stokbrood, satésaus, bbq- saus en mayonaise. Op de barbecue liggen hamburgers, kipsate, worstjes, kipfiletlapjes, dunne worstjes en op tafel wordt nog een schaal friet gebracht. Voor €17,50 p.p., uiteraard exclusief de drankjes, een smakelijke maar eenvoudige maaltijd. Het is rond de klok van elfen wanneer onze tafel als laatste vertrekt. Wij doen het licht uit zoals we dat noemen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.