Camping Vlietland bij Leiden

Nederland, Oldebroek

Dag 1 met een te rijden afstand die te overzien is. Kilometerstand 78163.
Het is 13.22u. als we vertrekken richting Leiden.
Na de tropische hitte van de afgelopen week geeft het kwik nu 19,5 graden aan.

Het is rond 15.00u als we aankomen op watersportcentrum en camping Vlietland. In een mum van tijd staan de stoeltjes buiten en zitten we te knikkebollen met een verse earl grey thee.

Bij restaurant Waterfront strijken we neer op het terras en bestellen een Sauvignon Blanc en een Afflingem blond wat wordt geserveerd in een bijbehorend glas.
Jan, die sinds kort gestopt is met de aanschaf van kratjes bier en zich meer en meer wil verdiepen in speciaal biertjes, heeft het idee opgevat om van elk biertje wat in de smaak valt, een glas aan te schaffen. En ja, waar ga je die dan bewaren? In de kelder of op zolder, nee die moeten natuurlijk zo klaarstaan voor gebruik. Ja, we zijn eruit: de glazen komen in de "de oude cd-kast" in de woonkamer. Als dat geen ereplekje is

Na het bekijken van de menukaart komt er zomaar weer een idee in mij naar boven voor " Streekgenot" en zo is het borrelmenu geboren. Allemaal lekkere, kleine tapasachtige gerechtjes voor de kleine en grote trek. Deze menukaart is een inspiratiebron voor mijn catering/ traiteur bedrijf in wording.

Met onze blik gericht op het Vlietland (meer) komen we op het idee om ons terras te vernieuwen. We denken hardop over vervanging van het gras door steentjes waar we dan de eethoek kunnen plaatsen en het creëren van een loungeplek op het huidige terras waarbij we dit gedeelte dan kunnen overkappen in de stijl van het kantoor waarbij het kantoor in de toekomst dan door Streekgenot in gebruik kan worden genomen. Toekomstmuziek of realiteit? We gaan het zien.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.