Een extra dagje in de zon

Frankrijk, Mirabel-et-Blacons

Wi-Fi code niet beschikbaar. Bij restaurant inloggen om uitnodiging 40 jarig huwelijk te maken. Helaas, geen internetverbinding waardoor de uitnodigingen nog een extra dag moeten wachten.

Vandaag is onze laatste dag in de Drome. Omdat de weersvoorspelling goed waren blijven we nog een dagje langer. Ik maak nog een aantal foto's van deze prachtige camping. Kunnen we in iedet geval nog even nagenieten.

De stretcher wordt ook vandaag goed gebruikt. Eigenlijk staat er nog een fietstochtje gepland maar zover komen we niet. We bewaren deze activiteit graag voor een volgend bezoek aan de Drome. Het idee is om een volgende keer zowel de Drome- als de Provence in onze camperreis op te nemen. We houden het in gedachten.

Na ons galgenmaal 😅😅 bak ik alvast een paar eitjes voor morgen. Ook al zijn we dan bezig aan de terugreis, een broodje met een gebakken ei is voor mij een feestje wat me doet denken aan het schoolreisje. Het puntje Sunkist ontbreekt er alleen nog aan. Volgens mij zijn ze ook niet meer te koop.

De lunch voor morgen ligt in de koelkast wat nog rest is een staartje rode wijn en dan lekker slapen. We willen morgen om 5.30u gaan rijden. Met 1065km voor de boeg gaan we vanavond vroeg naar dromenland.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.