Randonnee jaune

Frankrijk, Mirabel-et-Blacons

Vandaag lopen we de gele route. Na het dorpscafe rechtsaf. Het is een pittige klim. Eenmaal boven is het uitzicht fantastisch. De moeite waard dus. We ruiken de lavendelvelden ook al is er nig geen bloem te zien. In de naastgelegen wijngaard zijn de druiventrossen ook nog ver te zoeken. Onbegrijpelijk eigenlijk dat aan deze oude druivenstokken over 4 of 5 maanden complete druiventrossen te zien zijn. Dat dit nog wijn moet worden! De beschrijving vzn de wandelroute klopt van geen kant. Over mountainbike paden en door het bos en dan....ineens een diepe kloof. We zoeken het pad maar is niet te vinden waarop we besluiten om terug te gaan over het mountainbike pad. We denken langs de bijenkasten een pad te zien maar helaas. De imker is er trouwens ook aan het werk waardoor we het te riskant vinden om dichterbij te komen.

Nadat we nog even in het kleine dorpje, naast de camping, kijken gaan we weer terug. Een wandeling van 2 uur in korte broek en hemdje dat kun je toch niet bedenken op 22 april.

Na de lunch steek ik mezelf in bikini, pak de stretcher en wapen mijzelf met een dikke laag zonnebrandcrème. Dat is vandaag zéker nodig want de zon laat zich van haar beste kant zien. Jan pakt een bak water en wat oude poetsdoeken waarmee hij onze fietsen een grondige schoonmaakbeurt geeft. Een mooi klusje zo buiten in de zon.

Vanavond aan de slag met de uitnodigingskaarten voor ons 40 jarig huwelijksfeest op 27 mei. We zijn eruit. Het wordt een kaart in taupekleur met witte letters en witte feestlampjes. Morgen even een wifi-verbinding regelen om de tekst m.b.v. mijn notebook in te vullen en de aanvraag te verzenden. Met een beetje geluk ligt de proefdruk dan maandag in onze brievenbus en kunnen de uitnodigingen nog deze week de deur uit.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.