La Morra mag je niet missen

Italië, La Morra

Op pad voor aanvulling proviand. Het is geen straf om nog eens door dit gebied te rijden. In Alba bij Carrefour kar volgeladen en weer door. Nu op zoek naar het wijnhuis "Bartasiolo" wat is aanbevolen door Roel Herfkens, van onze slijterij "De Brink"in Heerde. We zien de bewegwijzering maar geen wijnhuis. Alle wijnboeren in de omgeving hebben hun deuren gesloten. Misschien omdat het zaterdag is? We besluiten om de wijn inkoop in Nederland bij Roel te doen. Een mooie Barolo nog 2 weken al klotsend in een camper te vervoeren dat zal de wijn vast geen goed doen. Thuis in Nederland gaan we 3 Barolo's kopen die we wegleggen tot 27 oktober 2023, de dag waarop ik 65 jaar hoop te worden.

La Mora is een dorpje wat je niet mag missen. Van hieruit heb je een schitterend uitzicht over de vallei met Barolo en andere kleine dorpjes. De wijnkelder van Giovanni Viberto, die van de wijn die we gisterenavond hebben gedronken, komen we op de route nog wel tegen. Helaas is deze ook gesloten.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.