Dag 1: Vliegveld Nimes naar Saintes Maries de la Mer

Frankrijk, Nimes

Vandaag vertrek ik, samen met vriend Aart Holster naar Zuid-Frankrijk, om van daar uit naar huis te fietsen. Zoon Auke brengt ons, met mijn fiets naar Charleroi Airport, vanwaar we naar Nimes-Garon vliegen. Om 9:30 uur halen we Aart op. Zijn fiets is al in Frankrijk, gebracht door Camino Fietstransport.

Aangekomen in Charleroi doen we de fiets in de meegebrachte fietsdoos en geven die af bij de bagageverwerking. Geeft wat problemen met de scanpoort, maar wordt prima opgelost. De banden hoefden niet leeg, dus een klein mazzeltje; oppompen met een klein pompje is nauwelijks te doen. Aankomst in Nimes om 16:20 uur. Aart gaat met taxi naar Saintes Maries de la Mer, waar zijn fiets bij hotel Camille (€ 72,--/nacht). Ik fiets er naar toe (52 km). Lekker warm, flinke wind tegen. Om 20:00:uur kom ik daar aan en gaan in het dorp een hapje eten.

Dagafstand 52 km.
Gemiddeld 18,65 km/h

Foto's volgen later

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.