In afwachting.

België, Mechelen

Normaal zou ik nu dus al meer dan een week op wandel geweest zijn naar het noorden. Maar mijn buikgevoel heeft er anders over beslist. Ik had ook al een teken aan mijn buikwand gezien en luttele dagen voor mijn vertrek heeft een echografie dan een 'liesbreuk' boven water gebracht.
Een geluk nog dat ik niet vertrokken was en dan misschien in een of ander ver buitenland in de penarie zat met de gebroken peren.
Het is momenteel nog een kleine twee weken eer er een operatie en reparatie volgt. Vanaf half april zal ik dan stilaan terug naar de oude pelgrim toegroeien.
Vermits ik nog een afspraak heb zal ik pas eind mei een nieuwe poging doen om Trondheim al wandelend dichterbij zien te komen.
Eind mei dan meer nieuws.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Hou de moed erin, hé, Paul! Blijkbaar zit er rek op de voorpret... Succes met de operatie, en wie weet horen of zien we mekaar nog voor je echte vertrek.

Marieke 'Zwervende Eik' 2024-03-27 18:16:51

Voor een verrezen pelgrim einde mei. Oude pelgrim op oude wegen noordwaarts.

Marcel 2024-03-28 09:22:46

Snelle beterschap gewenst, maar blijf luisteren naar je lichaam.

Frank & Chieltje 2024-03-30 16:23:48

Hey Paul, mooie foto, Trondheim in de winter? 😀 Hopelijk ben je snel terug “wandelklaar”, maar Trondheim zelf loopt niet weg dus neem voldoende de tijd om te herstellen,…

Stephan 2024-03-31 13:17:21

In 2018 Oslo Trondheim gelopen. Zeer mooi, bossen, meren, moeras.Dobrefjell en Rondane natuurparken. Succes 🥾🥾

Johan D 2024-04-10 18:38:07
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.