Dag 145: Kule Hotel.

Turkije, Arnavutköy

Akalan - Kule Hotel: 22 km. Totaal: 3235 km.

Een hele weersverandering. Vanmorgen vroeg even de zon gezien maar daarna waren het wolken in alle varianten. Het blijft wel warm tot 29 graden. In ben een paar keer halfnat geworden door de regen en daarna geheel nat door het zweet en de condens.

Ook bijna de hele dag op een autostrade gelopen. De baan wordt wel zo niet genoemd omdat er geen alternatieve wegen zijn en er soms nog tractors op bollen. Maar een weg met tweemaal drie rijstroken en een pechstrook is eigenlijk wel een autostrade. Anderzijds was het daar minder gevaarlijk lopen dan op een gewone tweevaks baan.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Veel sterkte na je rust in Istanbul. Ga je nog proberen de hangbrug over de Bosporus lopend over te steken? En nu richting Antalya?

Thijs 2022-08-24 20:08:50

Prachtige foto's van het wolkendek,zo kleurrijk! Hier mooie blauwe lucht met witte wolkenformaties!Ik kijk veel naar de wolken,dan zie ik daar figuurtjes in,zoals een olifantje e.a. Dan voel ik mij als een kind zo blij en vrij. Hier ook hoge temperaturen,rond de 30gr. en meer.Hopelijk minder eentonige tocht als vervolg!

TC 2022-08-24 20:31:52
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.