Dag 210: Gedik.

Turkije, Hatay

Iskenderun - Gedik: 17 km. Totaal: 4606 km.
Gedik - Ovakent: 18 km. Totaal: 4624 km.

Deze twee dagen heb ik de grote viervaksbaan kunnen afwisselen met kleine asfaltwegen. Ik heb toch wat moeten klimmen en dalen. En het blijft nog steeds warm weer van rond de 25 graden.

Vandaag kwam ik een stuk op het Mecca Trail voor fietsers (www.meccatrail.com ). Ik heb heel wat stickers gezien die Iris en Sedat hier twee weken geleden gekleefd hebben. Ik denk dat ze er nog genoeg hadden want de achterkant van bijna elk verkeersbord was beplakt.
Door mijn 'systeem' ging ik dus weer een dag in de tegenovergestelde richting. Voor mij was het dus klimmen. Voor de fietsers dan wel heel gemakkelijk. Alleen zorgen dat de remmen niet oververhit raken.

https://m.youtube.com/watch?v=oFTy_WM1VVQ

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Goodluck sir.

Musa Burak YILMAZ 2022-11-03 17:32:48

De laatste loodjes in Turkije, geniet er nog van. Jordaniƫ is toch wel behoorlijk anders van cultuur en omgangsvormen. Maar evenzeer zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Je hebt weer prachtige foto's gemaakt. Succes!

Thijs 2022-11-03 19:21:01

Het verdriet van het buurland is wel van dichtbij voelbaar daar op die laatste foto? Het verschil met onze hoofdstad: de temperatuur is er winters-mediterraans en deze sukkelaars slapen met een blauw of wit zeil boven hun hoofd i.p.v. karton...

Toonbel 2022-11-03 22:40:28
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.