Dag 164: Bozüyük.

Turkije, Bozüyük

Demirköy - Bozüyük: 20 km. Totaal: 3611 km.

Vandaag heb ik wel gekozen voor de kleine wegen: iets langer en meer stijgen en dalen. Op die weg amper 20 auto's gezien. Wel twee kudden schapen met honden. Ik heb nu mooi kunnen filmen hoe je best zo'n beesten benadert. Een maand geleden stond ik erover verbaasd hoe dom zo'n honden wel zijn. Nu sta ik erover verbaasd hoeveel ze in die maand hebben bijgeleerd.

Toen ik deze middag dat filmpje met die honden aan de man van het restaurant, die goed engels sprak, toonde zei hij: 'Oh, dat is nog een klein beest'. En toen ik vertelde welk traject door de bossen ik had afgelegd zei hij dat hij daar al tweemaal een bruine beer gezien had, vanuit de auto! Wat gaan we nog meemaken?

Verder was het prachtig weer en zeker niet te warm. Vanmorgen nog zo fris dat ik er de voorkeur aan gaf om in de zon te lopen.

https://m.youtube.com/watch?v=ZBWoUoDFDQw

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Paul, ik zie U al met een hond uit Turkije terugkomen , zo goed doet ge dat ! Holywood: "Belgium Paul and his Turkyes Dogs" ..

Lucas 2022-09-13 16:55:31

Geweldig hoe je dat doet. Ik heb er weleens eentje gehad die een ganse dag naast mij liep. Ik wens je zo'n hond toe. Ze hebben allemaal een verschillend karakter, best toch naar de herder roepen.

Marcel.pelgrimjeruzalem 2022-09-13 17:58:41

Knap filmpje, ik zat er helemaal mee in!

Zwervende Eik 2022-09-13 22:59:38

wat een mooi filmje : Paul de hondenfluisteraar , dat had ik nooit in je ingezien! je wordt nog een hondenspecialist/ hondenvriend...

zoi 2022-09-25 18:49:04
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.