Dag 16: Lemiers

Nederland, Holset

Valkenburg - Lemiers: 20 km. Totaal: 326 km.

Het weer wordt weer erger. Vandaag een beetje regen en voor het eerst mijn poncho proberen aan te trekken. Ik had 5 pogingen nodig. De wind moet daarbij een beetje mee zitten.

Er stond trouwens ook een bittere wind. In slechte tijden moet men zichzelf verwennen en ik ben een spekslaatje gaan eten met als dessert een Brusselse wafel met warme krieken en slagroom er bovenop. Er zullen nog wat dessertjes aan te pas moeten komen want nog 4 regendagen voorspeld.

Hopelijk morgen de tweede grens over naar duitsland.

https://m.youtube.com/watch?v=GQPKFkqfM5k

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Weeral prachtige foto's. En oh wat een lekkere wafel. Ik wens je zo weinig mogelijk regen want stappen in de regen is écht niet leuk... Maar je gaat goed vooruit. Gogogo !

Danielle 2022-04-04 22:14:52

Zalig, Wim Sonneveld... jeugdherinneringen... En jouw filmpjes zijn echte kunstwerkjes, net als je foto's! Ik kijk alweer uit naar morgen - en ik ben zeker niet de enige! Hopelijk kun je een beetje tussen de regendruppels door wandelen, en wordt de wind niet te hevig. Succes!

Zwervende Eik 2022-04-04 22:49:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.