Dag 70: Szekesfehervar en Dag 71: Polgardi.

Hongarije, Székesfehérvár

Mór - Szekesfehervar: 28 km. Totaal: 1623 km.
Szekesfehervar - Polgardi: 29 km. Totaal 1652 km.

De twee voorbije dagen waren een beetje grijs. Met het weer stond het ook een paar keer op een soort regen, d.w.z. af en toe een druppel, je wordt er niet echt nat van, en dat kan zo wel een paar uren duren. Zo'n weer kennen wij in België niet.

Gelukkig dus ook niet te warm. Vanochtend dacht ik er zelfs aan om mijn fleece aan te trekken, maar mijn sjaal voldeed al.

Ik gebruik de beschikbare (en betaalbare) hotels via Booking een beetje als stepstones en zoek dan telkens verder. Maps.me berekent dan wel de wandelweg. Op die manier ben ik nu meer naar het zuiden geraakt. Ik hoop dat ik nog genoeg hotels of pensions vind naar het oosten.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Mooie landelijke omgeving,..hier ook wisselvallig weer.

Lucas 2022-05-31 20:29:09

ik raak niet goed wijs uit Maps.me alhoewel die echt goed zijn. ik kan wel de kaart lezen maar kan niet goed mijn routeplanning maken. en in een onbekende stad zou dat best handig zijn, die kaart draait niet zoals bij google maps .

Danielle 2022-05-31 21:07:19

Dag Paul …….Zuiden - Oosten…..Ik geraak helemaal het noorden kwijt. Maar maps.me brengt je steeds op het goede spoor!

Denise 2022-06-01 08:07:25
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.