Dag 65: Kis-Duna Motel.

Hongarije, Mosonmagyaróvár

Hegyeshalom - Kis-Duna Motel: 19 km. Totaal: 1485 km.

Voorlopig valt Hongarije best mee.
Pro: prijzen zijn stuk goedkoper, er zijn kleine winkels, de porties in de restaurants zijn groot.
Contra: er zijn meer honden, de wegen zijn minder onderhouden, er ligt veel afval, de standaarden zijn hier een stuk lager, de onbegrijpelijke taal. Meestal kan ik nog met duits of engels terecht.

Ondertussen is de beslissing ook al gevallen om Boedapest te vermijden. We snijden een hele bocht van de Donau af. Ik weet niet waar ik deze rivier nog terug zal zien. In Melk heb ik ze verlaten.

Verder weet ik nog niet of ik door Servië of Roemenië ga trekken. (Als ik ooit zo ver geraak, natuurlijk.) Indien iemand mij in die keuze kan helpen, is die info zeer welkom: mail maar.

https://m.youtube.com/watch?v=wVu1621YWR8

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Paul,..Je zou best de grens nemen tussen Kroatië en Servië om te wandelen wat veiligheid betreft..ook veel mooier gebied, dan richting Boedapest. En Je hebt zo te zien véél geluk met het weer !

Lucas 2022-05-26 10:30:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.