Dag 10: Mol

België, Mol

Herentals - Mol: 25 km / 199 km
Daggemiddelte van eerste 10 dagen 19,9 km.
Na de goede zorgen van gastvrouw Zoi vertrok ik vanmorgen terug op het jaagpad. Om af te wisselen, dit keer langs een ander kanaal.
Wanneer ik zaterdag in Antwerpen geraakt was, dacht ik eraan om over Westmalle te trekken en veel noordelijker de Kempen te doorkruisen. Maar de paters hadden geen plaats en daarom moest ik uitwijken naar Herentals. Dan vond ik een overnachtingsplaats in Mol en als ik de door Maps.Me uitgestippelde weg bekeek, vond ik dat ik net zo goed over Geel kon gaan. En als ik via de fietsostrade bijna in de 'barmhartige stede' was, zag ik een kerktorentje boven de daken uitsteken. Toen ik op de kaart (mijn gps) keek ontdekte ik dat het Larum was. Wat een toeval. Dan moest ik natuurlijk ook daar naartoe. Maar geen bekenden gezien. Ook in Geel waren de kerken gesloten. Ik heb dan maar 'half a pint of Guinness' gedronken in de Irisch Pub.
Ik ben nu weer bij 'Vrienden op de fiets' en vind hier weeral een Intersoccer, zoals in Ranst.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.