Terug in Mechelen

België, Mechelen

Ik ben behouden en wel in Mechelen aangekomen. Heb inmiddels al inkopen kunnen doen voor 2 dagen!
In Duitsland was de toestand schijnbaar minder erg. De horeca in het station van Aken was nog open. Ik moest me wel registreren bij de Mac Donalds om een milkshake te bestellen.
Verder weinig personen op de trein. Nergens controle.
En hiermee komt er dan een vroegtijdig einde aan mijn odysee en wordt er een punt achter gezet.


PUNT.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Uitzonderlijke situaties vergen uitzonderlijke maatregelen, containerparken gesloten en allen mee achter de vuilkar, wie had dit ooit gedacht, jammer voor je trektocht maar we twijfelen er niet aan dat er een gevolg komt op dit initiatief, grtz.

Peter 2020-03-19 14:20:19

Net op tijd, goede reactie gehad. Ik kreeg een mail van vrienden op de fiets dat ze de veiligheid niet konden garanderen enz.... Hou het veilig en stel het wel.

Danielle 2020-03-19 17:47:27

jammer, ik had geen tijd om vroeger te kijken maar dacht wel dat je ondertussen gestopt was. Ik hoop dat je binnenkort weer kunt verderstappen met je plannen. Hou je goed, hou het veilig en blijf. in je kot zoals ons Maggie zo goed kan vertellen. Groetjes

ADB 2020-05-04 18:28:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.