RUSTDAGEN in Istanbul.

Turkije, Çatalca

Ik ben nu terug aangekomen op de plaats waar ik vorige woensdag te voet was aangeland. Ondertussen heb ik dus zes dagen in Istanbul samen met mijn kameraad Istanbul bezocht.

Hoewel ik er al tweemaal geweest was hebben we nog andere dingen gezien. Deze miljoenenstad is enorm veranderd. Ik was er de laatste keer dertig jaar geleden. Hoogbouw, netheid, verkeer, grote shoppingcentra, verkeersvrije straten en pleinen...

Ik hou het bij een paar foto's en later zal ik misschien nog een filmpje compileren. De laatste dagen had ik meer last van de warmte bij slechts 29 a 30 graden. Waarschijnlijk wegens de luchtvochtigheid.
Morgen stap ik weer verder vanaf 6:30 u.

https://m.youtube.com/watch?v=nHkUMZO42tY

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Paul, ik hoop dat je genoten hebt van Istanbul! Na een rustpauze er terug met volle moed tegenaan! Succes verder!

Tony 2022-08-23 17:39:54

Goed idee om je tocht af te wisselen met vakantie,zeker in gezelschap van je goede en boeiende kameraad! Heb zelf ook heel goede herinneringen aan Istanboel,vooral van de Hagia Sophia en de blauwe moskee!Nu weer met opgeladen batterijen je tocht voortzetten!Het ga je goed!

TC 2022-08-23 20:22:40

Je ne connais pas la Turquie, mais je connais des amis turques, et je ferai ( j'espère) la connaissance du Pays .Bonne continuation Paul. Amicalement Philippe.

Philippe Bournizien 2022-08-23 23:47:38
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.