Dag 12: Achel

België, Achel

Lommel - Achel: 15 km / 230 km
Gisteren was een regendag. Vandaag nog erger. Maar ben toch weer niet nat geworden in mijn schoenen. Mijn materiaal doet het goed.
Weinig kms, bijna altijd asfalt of fietspad.
Hier weer goed terecht gekomen bij vrienden. De laatste dagen ging alles met overnachtingen zo goed dat ik er zelfs niet aan gedacht heb om iets grappig te schrijven.
Volgende keer beter.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Tijdens al de regenbuien hier, al aan je gedacht. En jij maar verder wandelen. De regenkap op je enorme rugzak en je fluoregenjas kom goed van pas! Benieuwd waar je morgen aan zal komen!

Ren.Bon. 2020-03-11 19:40:12

Goeie wandeloutfit. Optimistisch de zonnebril op. Je stapt al lekker door. Vandaag was een mooie dag, hier tenminste... Veel geluk,

Thijs 2020-03-11 21:32:50

vanaf nu mag je je regenfrakske opbergen, goed weer op komst. En. ook de bloemetjes staan al open, prachtig. Geniet va het zonneke en van het buiten zijn

adb 2020-03-14 11:24:29
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.