Dag 170: Cukurca en dag 171: Gökcebahce.

Turkije, Seyitgazi

Seyitgazi - Cukurca: 27 km. Totaal: 3725 km.
Cukurca - Gökcebahce: 21 km. Totaal: 3746 km.

Een beetje paniek toen ik in Santral Bungalow Park van Seyitgazi niet kon logeren. Het park was al een paar maanden gesloten voor renovatie. Maar ik had er wel een kamer gereserveerd en betaald voor twee nachten via Airbnb. (Hoe is zoiets mogelijk?) De taalbarriere zorgde weer voor de problemen en misverstanden. Terplaatse, wilde men mij terug naar Eskisehir brengen of zelfs een ticket naar Konya helpen betalen! Zoveel begrepen ze van iemand die te voet ergens naartoe wil!
Ik contacteerde Airbnb en het duurde een tijdje eer men mij uit de nood kon helpen. Hotel Midas van Cukurca bracht mij redding. Daar begreep Ben dadelijk wat er nodig was en hij heeft mij een paar keer van en naar Seyitgazi gebracht. Hopelijk zorgt Airbnb voor een compensatie!

Het werden dus wel drie nachten in het Midas Hotel. Het leek een kleine vakantie (alleen dat stappen was er nog te veel aan). De hond Klara ging met mij Hamamkaya bezoeken en de jonge kat hielp mij bij het poetsen van mijn schoenen, nou ja, in de weg lopen natuurlijk.
https://www.midashan.com

De streek is heel bijzonder met speciale rotsen en vele Phrygische monumenten (van zo'n 700 jaar voor Christus).


https://m.youtube.com/watch?v=he5DQlKAFo0

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Heerlijke plek. Ik verbleef er in 2021in de prachtige dorpskamer en genoot van de heerlijke maaltijden en de gastvrije ontvangst. Kom op krachten Paul.

Marcel.pelgrimjeruzalem 2022-09-20 15:20:24

Prachtige omgeving, dat gebouw in de rotsen van Hamamkaya..en de honden lijken je precies nu stilaan te aanvaarden! Ja Paul ge zult toch op den duur nog Turks moeten gaan studeren, als ge nog wat reizen gaat ondernemen.

Lucas 2022-09-21 09:16:20

Oei. Oei wat goed dat Ben de reddende engel is in deze. Wij gaan ook actie ondernemen sterkte nog en veel plezier bij de verdere tocht

Iris 2022-09-21 09:30:58

mooie foto's van prachtige site. en ja je haar is mooi geknipt !

Danielle 2022-09-25 18:15:09
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.