Dag 163: Demirköy.

Turkije, Pazaryeri

Bilecik - Demirköy: 21 km. Totaal: 3591km.

Deze morgen stond ik voor een dilemma: 14 km over onzekere kleine weg met meer hoogtemeters, of 12 km over de grote lawaaierige baan. Ik koos voor het laatste. Ook omdat het al een beetje geregend had. Die aangekondigde zware regen is toch achterwege gebleven.

Deze keer zit ik weer in een super grote kamer in een luxueus hotel. Ik had geen keuze. En 39 eurokes voor een nacht met ontbijt is toch ook geen ramp! Als het zo blijft doorgaan logeer ik volgende week in de hemel! En liefst niet op accidentele wijze.


Filmpje

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Die 'eikel aan hulst' is waarschijnlijk steeneik. Zal door de klimaatverandering misschien ook wel bij ons beginnen opduiken... En zijn die 'krokusjes' geen herfsttijloos? Alleen wel vreemd dat ze dan geel zijn; bij mijn weten is herfsttijloos alleen lichtpaars... Misschien toch krokusjes, waarvan de bolletjes gewoon op een verkeerd moment geplant zijn... geen idee, eigenlijk... Goede tocht, verder! Wat is eigenlijk je volgende tussendoel (of einddoel)?

Zwervende Eik 2022-09-12 20:49:25

Allez, ge zou misschien beter af zijn in Turkije dan in België zo te zien,..en ge moet niet wakker liggen van de hoge gas en electr. rekeningen , maar na 3595 kms verdient ge zeker een goed hoteleke Paul ! Doe zo voort ge verdient het zeker.

Lucas 2022-09-13 09:39:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.