Dag 113: Vlado Trichkov.

Bulgarije, Vlado Trichkov

Svoge - Vlado Trichkov: 19 km. Totaal: 2599 km.

Ik loop nu door een toeristische (berg)streek. In het stadje Svoge was veel beweging en veel horeca. Hoe dichter ik tegen Sofia kom, hoe meer verkeer op de baan.

Vanmorgen in het dorpje Thompson heel mooie, moderne bushokjes met groene vloerbekleding gezien . Misschien gesponsord door Richard, Linda of Teddy?
Maar vlak daar tegenover staat een dennenboom met ontblote wortels, vanwege de wegverbreding. Ik denk dat die boom binnen afzienbare tijd recht op dat bushokje zal vallen! Een kwestie van werk te houden, meen ik.

Ik verblijf nu in een oud klooster, toegewijd aan Maria. Er was nog een monnik tot 1990. Wat er nadien van geworden is weet ik niet, hotel of retraitehuis? Het ligt nu te verkommeren want er is geen geld voor herstelling of restauratie.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Het lijkt mij daar zo idyllisch en rustig. Straf van die wankele dennenboom aan de mooie bushalte! Awel se,in zo'n mooi gelegen klooster,zou ik wel willen wonen,als er goed voor mij gezorgd wordt.šŸ˜‰Wel jammer dat het niet gerestaureerd wordt.

TC 2022-07-17 17:14:40

De uitbating van zo'n klooster,..dat zou nog wat voor Jou zijn Paul ! En ge hebt al geƮntereseerden.

Lucas 2022-07-17 18:44:14
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.