Dag 156: Gölcük.

Turkije, Başiskele

Izmit - Gölcük: 20 km. Totaal: 3431 km.

Geen tijd om te zweten, ik werd al vlug nat door de regen. Maar echt regenen heeft het amper gedaan. Ik heb slechts 10 minuten mijn regenvestje aangehad. De hele dag bleef het dreigen en soms vielen er wat druppels. De temperatuur schommelde om de 25 graden. Morgen wellicht een klein beetje meer regen en een paar graden minder warm.

Ik heb de golf van Izmit nu gerond. Morgen ga ik verder naar het westen en daarna zuidwaarts. Binnen twee of drie dagen ben ik dan hopelijk op het Sufitrail, www.sufitrail.com
Direct zuidwaarts van Izmit wandelen leek me niet verstandig. Er zijn bergen tot 1000m hoogte en veel wegen zijn er niet.

https://m.youtube.com/watch?v=7CKXqQa2Ues

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Je schiet weer goed op. Dat Sufitrail beston in mijn tijd nog niet. Ik ben wel dwars naar het zuiden gelopen vanaf Izmit, wat hetzelfde jaar werd verwoest door een enorme aardbeving. vandaar de vele nieuwbouw daar. Bij ons meer zon dan in jouw buurt. Turkije is er in die 23 jaar niet mooier op geworden.

Thijs 2022-09-04 19:49:57

Paul, ge trekt toch véél honden aan - ze zijn precies niet jou beste vrienden .. en je wordt stilaan een baan en snelweg-wandelaar..amaai Turkije , is er ook na jaren niet op verbeterd!

Lucas 2022-09-05 09:48:12

Prachtig dat blijft wandelen. Steeds alleen en nog steeds vol goede moed en vooruitzichten.

Renilde 2022-09-07 14:55:14
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.