Dag 166 en dag 167: Eskisehir

Turkije, Tepebaşı

Zemzemiye - Eskisehir: 20 km. Totaal: 3655 km.
Eskisehir - Eskisehir: 3 km. Totaal: 3658 km.

Door direct geen hotel te vinden verderdoor ben ik hier naar een ander en goedkoper hotel verhuisd en ben slechts 3 km opgeschoten naar het oosten. Maar alles kwam weer goed uit. Recht tegenover het hotel deze morgen stond iets van tandartsen enzo. Ik ben eens gaan vragen en kon een afspraak maken voor 12 uur. Mijn snijtand is dus weer opgevuld. Hopelijk geen problemen meer de volgende maanden wat ik zal misschien nog op mijn tanden moeten bijten.

En op weg naar de tandartsenpraktijk kwam ik nog een Decathlon tegen. Ik heb een nieuw shirt met lange mouwen gekocht: 'sun protect'. Dit zou 99 % van de UV stralen tegenhouden. Dit verklaart misschien waarom ik zoveel zweette in dat oude shirt. Door het dagelijks wassen en uitwringen verliest zo'n shirt wellicht zijn beschermende eigenschappen. Ik was nu minder en voorzichtiger.

Ik heb ook nog naar de kapper geweest. Hij knipte niet alleen mijn hoofdhaar maar ook mijn wenkbrauwen en neushaartjes. Toen hij dan met een fakkel nog rond mijn oren zwaaide, begon ik al te vrezen voor het haar op mijn tanden en op mijn borst. Maar na dat affakkelen en wat blussen met een lotion was de knipbeurt achter de rug.

Dit was mijn derde haarkap op deze tocht want ik ben juist 6 maanden onderweg. Op die 184 dagen heb ik 167 dagen gestapt en 3658 km afgelegd. Of ik er nog 6 maanden ga bij doen, betwijfel ik, maar 3 maanden moet wel kunnen! We zullen zien!

Denk nog eens aan UNICEF!
https://action.unicef.be/projects/1-cent-voor-1-km


https://m.youtube.com/watch?v=RMWqSOMRhTk

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Hier ben ik ook langs gekomen, heel koud met sneeuwbuien. Ik sliep in een oud aftands pansion in Eskisehir. Ja, een knipbeurt daar is een avontuur op zich. Goed dat je de tandarts tegenkwam. Levert mooie verhalen op voor later bij het kampvuur.

Thijs 2022-09-17 13:39:11

Tof filmpje van je onderhoudswerken! Hopelijk heb je op je verdere tocht geen last meer van je tanden!Goede moed!

TC 2022-09-17 16:24:32
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.