Rustdag in Iznik en stapdag 160:Yenisehir.

Turkije, Yenişehir

Izmit - Yenisehir: 23 km. Totaal 3528 km.

Woensdagavond wist ik niet waarheen voor de volgende dagen. Ofwel het Sufipad volgen en op twee plaatsen onzekere overnachting tegemoet gaan. Ofwel naar een hotel stappen in Yenisehir en daarna in twee dagen naar Bilecik, terug op het Sufitrail. Ik besloot er nog een nachtje over te slapen en een rustdag te nemen in Iznik.

Daar is wel wat te zien. Iznik heette vroeger Nicea en er werden twee concilies gehouden in de eerste eeuwen van het christendom. Vraag maar aan nonkel Google als je er alles van wil weten.

Ondertussen ben ik weer eens ontrouw aan het Sufitrail en kies voor hotels.

Vandaag was een prachtige dag. Heel de dag mooie asfalt en klimmen tot 500 meter. Het weer was schitterend en ik had bijna geen last van de hitte. Ik was om 7:15 u vertrokken en had extra veel water meegenomen. Dit op aanraden van wandelaar Karl, die ik dinsdag in het hotel ontmoet had. Hij doet ook een lange wandeling, verspreid over meerdere jaren. Hij was thuis in Beieren vertrokken en via Rome, Albanië en Griekenland hier geraakt. Waarschijnlijk zie ik hem niet weer want hij neemt andere wegen.

https://m.youtube.com/watch?v=_JWC11lfrSg

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

ik zou daar ook wat blijven hangen

Danielle 2022-09-11 13:54:09
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.