Dag 154: Körfez en dag 155: Izmit.

Turkije, Güney Mahallesi

Tavcancil - Körfez: 20 km. Totaal: 3398km.
Körfez - Izmit: 13 km. Totaal: 3411 km.

De aandachtige lezers (of volgers, als er die nog zijn) zullen gemerkt hebben dat ik de laatste dagen niet erg opschiet. Enkele redenen:
Er zijn goedkope hotels genoeg.
Het is nog warm (vandaag 29°), ik moet me niet oververmoeien of haasten.
En ik zweet de laatste dagen ontzettend veel. Misschien is het tekort aan zout? Of tekort aan...? Ik heb alvast multivitamienen gekocht. Je weet nooit waar het goed voor is. De laatste dagen veel zout op de patatten, eieren enz... gedaan en gisteren zagen mijn broekspijpen weer wit van het uitgezwete zout, dus dat is misschien weer op peil.

Ik voel me nochtans in goeie doen. Dat zweten is wel vervelend. Deze morgen was mijn shirt al nat nu een uurtje en ik deed bijna geen inspanningen. Ik slenterde bijna. Ik moest slechts 13 km afleggen!
Hopelijk zal dat de volgende dagen gaan beteren.

Gisteren heeft een hond in mijn wandelstok gebeten en zijn doel was wel mijn linkervoet. Ik moest uitwijken voor een vrachtwagen en plots vliegt dat beest uit de struiken. Ik schrok en kon niet direct wegspringen wegens die auto. De loebas lag wel aan een ketting maar ik stond twee passen binnen zijn bereik, op zijn terrein. Hij had dus recht van blaffen en bijten. Gelukkig nog snel kunnen wegkomen zonder kleerscheuren.

https://m.youtube.com/watch?v=KuxUeF9XcE8

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Misschien effe een dipje? Maar alles komt goed Paul. En dan die honden die je blijven achtervolgen! Succes de volgende dagen!

Tony 2022-09-04 09:44:44

Beste Paul. Weet dat je berichten het ritueel van velen dagelijks kleuren. Miss you! Een traantje ook. Video’s soms best confronterend. Dit is jou pad. Op weg. Wij allen! Hier de geur van de herfst na een zeldzame schuchtere regenbui Groetjes

Denise Similon 2022-09-04 11:31:28
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.