Dag 136: Büyük Gerdelli.

Turkije, Süloğlu

Kavakli - Büyük Gerdelli: 21 km. Totaal: 3049 km.

Om 5:15u begon er al iemand van zijn hoge toren te blazen, nog voor de hanen en de honden wakker waren. Een klaagzang om de dag te beginnen, echt vrolijk wordt je daar niet van. Waarom niet de Spice Girls of iets uptempo waarvan je direct wakker wordt en erin wil vliegen. Maar dan liever iets later.

Ik had mijn (brol) eten nog niet half binnen of mijn literfles Pepsi viel om over de tafel. De kranten dan maar gebruikt als opneemvod.
Ik was nog maar pas het dorp uit en ik stond voor een onoverkomelijke plas water op de weg. Er kwam wat klauterwerk tussen riet, over de bramen en in de modder aan te pas om dat riviertje over te steken.
Ik was nog geen uur onderweg of ik had al vier keer verkeerd gelopen. Blijkbaar wilden de wegen zich niet aanpassen aan wat maps.me uitgetekend had. Misschien ploegen de boeren hier wel eens een weg gewoon onder, om er vanaf te zijn. Soms zat ik te ver naar links, dan weer te ver naar rechts en ik had geen weg gezien? Ik heb enkele gemaaide velden gewoon diagonaal overgestoken. Ook een paar maal door de zonnenbloemen gedeggerd. Enfin, ik ben toch ter bestemming gekomen.

Gelukkig had ik op tijd gemerkt dat maps.me me weer door een verboden militair gebied wou sturen.

https://m.youtube.com/watch?v=hWGLmnSSBjM

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Amai, Paul, da's daar precies een tocht met wolfijzers en schietgeweren... Ook nog (avontuurlijke) beelden van gisteren, hé, in je filmpje? Mooi beeld van hoe het er ginds uitziet. Dank voor het delen! En een goede tocht, verder!

Zwervende Eik 2022-08-10 18:49:38

Wat een parcours zeg! "gedeggerd"vind ik een een tof,avontuurlijk woord.Wel van toepassing hier!Leve de kraantjes onderweg! Mooi filmpje,muzikaal omlijst!

TC 2022-08-10 21:09:02

Roep overal Merhaba en vraag naar Lokanta. Mercimek is linzensoep, ekmek is brood en alles lopend is Hep Yajin, Hadj is pelgrim. Bir Ikki Uts is 1 2 3. Slapen weet ik niet meer. Hou vol!!!

Thijs 2022-08-10 21:18:45

Ge ziet ook dat ge in de cinema gewerkt hebt , prachtig videofilmpje Paul. Laat de zon maar komen en ook af en toe eens een druppel regen !

Lucas 2022-08-11 08:51:02

Encore quelques jours et tu trouveras que la Turquie est un pays reposant.

Philippe 2022-08-11 09:53:56

Enjoy, do not forget Trakia till İstanbul is the best place of Turkey especially peoples. Please be very carefull at roads unfortunately most of people not respect the rules. After İstanbul harder.

Kutlu 2022-08-12 12:07:59
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.