Dag 186: Kasinhani.

Turkije, Meram

Konya - Kasinhani: 21 km. Totaal: 4051 km.

Het duurde vanmorgen een tijdje om terug in het ritme te komen. Temeer door de regenvlagen. Ik had wel altijd het geluk om dicht bij een beschutting te zijn. Het was ook koud vanochtend. Pas na de middag mijn regenvestje kunnen uitdoen.

Ik neem dus de meer zuidelijke weg over Cumra en Kamaran naar Silifke. Daar aan de zee zal het hopelijk weer warmer weer zijn.

Ik kreeg ook bericht dat ik in de krant sta. Hopelijk is de originele Turkse tekst beter dan wat de vertaalapp ervan maakt. Ik zal morgen misschien de papieren versie kunnen kopen.
https://www.hakimiyet.com/haber/az-gitti-uz-gitti/43010

https://m.youtube.com/watch?v=3ORBdu94wZw

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Mijn vertaalapp beweert dat er staat dat Unicef jou sponsort, in plaats van omgekeerd... Hopelijk ligt dat aan de vertaalapp, hé! ;-)

Zwervende Eik 2022-10-07 21:52:16

Als jij 2 cent per km van Unicef krijgt dan moet ik me toch maar aanmelden. In een boekwinkeltje in het centrum van Silifke zit een vriend van mij. Eco-strijder. Yasar heet hij.

Thijs 2022-10-08 19:53:22
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.