Dag 32: Würzburg. Dag 33: Markt Einersheim.

Duitsland, Würzburg

Homburg - Würzburg: 26 km. Totaal: 718 km.
Würzburg - Markt Einersheim: 33 km. Totaal: 751 km.

In de streek hier rond Würzburg liggen enorm uitgestrekte, golvende akkergronden. Veelal zijn er boven op de heuvelranden stukjes bos. Het is soms een beetje oppassen in die bossen want dikwijls ben ik de eerste die deze paden bewandel dit jaar. Soms een beetje overwoekerd en met neergevallen bomen. Maar ik hou mijn MAPS.ME goed in het oog en bij de minste afwijking probeer ik zo snel mogelijk het rechte pad te vinden.

Würzburg is best een grote (universiteits) stad. Bij het naderen van de stad had ik een mooi zicht op de Burcht. Bij het binnenkomen over een brug met standbeelden over de Main, dacht ik meteen aan Praag.
Spijtig dat ik niet langer kan blijven. Ik zal nog eens terugkomen als ik op pensioen ben!

Vandaag mijn eerste echte blaar moeten doorprikken. De kamferspray hielp nu niet meer. Voor de rest gaat alles nog opperbest.

https://m.youtube.com/watch?v=cNQschVFbtk

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

3 jours sans nouvelle ! Ouf , tu es là .merci Paul

Philippe Bournizien 2022-04-23 09:23:10

Spijtig dat ik je de voorgaande maanden niet kon volgen. Ik heb je reisverslag nu pas gevonden. Nog veel succes en misschien tot later !

Roeland Desaeger 2022-07-21 09:51:54
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.