Dag 59: Pressbaum

Oostenrijk, Gemeinde Pressbaum

Raipoltenbach - Pressbaum: 15 km. Totaal: 1351 km.

Een mens mag ook eens geluk hebben. Slechts 15 km moeten stappen op deze regendag. Wanneer ik aangekomen was kletterde de regen op de ramen.

In het Wienerwald een vuursalamander ontdekt en vermits het tamelijk koud was, behield deze coole gast zijn koelbloedigheid en kon ik hem wat dichter benaderen om te filmen. Ik lees net op internet dat die wel vrij giftig is. Ik was toch al wel niet van plan om hem een likje te geven.
Vorig jaar zag ik er nog zo een in noord Spanje 's morgens vroeg. Hij zat daar toen nog een beetje versteven van de ochtendkou en verroerde geen poot.

VIELEN DANK:
http://www.pensionwienerwald.at
PENZION PARZER in Pressbaum ondersteunt mijn tocht en heeft de overnachting en ontbijt aan mij geschonken als steun voor UNICEF. Ik heb prompt 55 euro gestort via de site van UNICEF, België.
https://action.unicef.be/projects/1-cent-voor-1-km


https://m.youtube.com/watch?v=t6pFqVe1Nak

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.