Dag 201: Tarsus.

Turkije, Tarsus

Mersin - Tarsus: 29 km. Totaal: 4408 km.

Vandaag zowat het meest onaangename stuk asfalft gelopen tussen Mersin en Tarsus: slechte weg, opgebroken pechstroken, onafgewerkte voetpaden, druk verkeer, oneindig veel vrachtwagens, roekeloze chauffeurs, vuilnis, rommel, zwarte industrie, olieplassen, wanorde, stank, kadavers... Hier kwam alles samen. Een aantal palmbomen hebben het ook verdroogd opgegeven.
Enkele lichtpuntjes waren de moderne bushokjes.

Ik was niet van plan om 29 km te lopen. Ik dacht van halverwege een bus te nemen naar Tarsus en morgen terug te keren. Maar ik bleef doorstappen, ben iets gaan eten, en dan werd het nog maar 6,5 km... Ben ineens doorgelopen en neem morgen een volledige rustdag.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Je bent op je plek, de geboorteplaats van naamgever Paulus. In het prima artikel in de krant heb je nog wel J. als einddoel staan. Je hebt beter weer dan bij ons. Sterkte!

Thijs 2022-10-23 19:49:12

Oui Paul, tu peux prendre une journée de détente. Cela te fera du bien . Amicalement.

Philippe Bournizien 2022-10-24 09:14:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.