Dag 17: Nideggen

Duitsland, Nideggen

Stolberg - Nideggen: 26 km / 364 km
Prachtige lentedag. Ik heb vandaag heel wat moeten klauteren en kruipen, over en onder en tussen bomen en struiken. Ik nam ergens een doorsteek maar wat ik niet wist, was dat op een normale stafkaart de hoogtelijnen daar dicht tegen elkaar zouden liggen. Gevaarlijk stijl dus naar beneden (en mijn schoenen zijn al behoorlijk glad afgesleten).
Vanmorgen ook nog een soort moeras moeten oversteken met koordans op gladde takken en springwerk om stevige grond te vinden. Mijn stokken waren onontbeerlijk. Schoenen vol modder maar toch niet zo diep gezakt dat die water maakten. Had ik daar onderuit gegaan...?
Ik heb nu een kaart van de Eifel gekocht zodat ik beter kan plannen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Denk je er niet aan om terug te komen? Bij een volledige lockdown mag je niet meer rondlopen. Rusland sloot al zijn grenzen.

Danielle 2020-03-17 18:41:28

Paul, effe een technische vraag: hoe komt het dat ik maar eens per week een mailtje krijg, en niet "zodra 1cent1km een nieuw reisverslag schrijft", zoals hier rechts onder aangegeven wordt? Ik volg je liever écht dagelijks, maar ik heb zo veel andere dingen om aan te denken dat ik dat vergeet als ik geen mailtje krijg... Maar ik vermoed dat jij daar zelf niets aan kunt doen, hé... Ben benieuwd of je je tocht gaat kunnen/mogen voortzetten, het wordt hier steeds erger met de maatregelen (en terecht, denk ik, dit is een ernstig virus, de medische wereld en de wetenschappers beginnen nu pas stilaan in te zien HOE erg dit virus is, zegt mijn broer die huisarts is)... Ik duim voor jou!

Marieke 2020-03-17 20:56:29
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.