Dag 63: Neusiedl an See.

Oostenrijk, Gemeinde Neusiedl am See

Schwadorf - Neusiedl am See: 33 km. Totaal: 1437 km.

Vanmorgen stonden er slechts 27 km op het programma. Wanneer ik vanmiddag verder inzoomde op de rest van het traject, verschenen er plots oranje arceringen op de kaart: militair spergebied. Ik hoopte dat er toch nog een manier zou zijn, maar infoborden die aankondigden dat er vandaag oefeningen zouden zijn en geratel van machinegeweren deden me op mijn stappen terugkeren.

Als ik het achteraf bereken heb ik zo'n 6 km moeten omlopen om de militaire zone te ontwijken.

Beetje geluk in de late namiddag: de eerste kersen hangen hier al aan de bomen en ik heb een handsvol van die rijpe vruchten kunnen soldaat maken. Dit wil zeggen: achter mijn kiezen gestoken.

Ik denk dus dat de zomer in de lucht hangt. De meeste bloeiende bomen zijn uitgebloemd. Het zijn nu vlierstruiken en hondsrozen die bloeien. Hier moet toch een
warmer klimaat zijn dan bij ons. Ik zag in de tuinen al grote rozen.

https://m.youtube.com/watch?v=AsUq8w1TFIw

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Paul,je te salue d'un chemin de Compostelle, il y a 3 jours que je marche sur la voie de Vezelay. Bonne nuit à.... amicalement Philippe.

Philippe Bournizien 2022-05-23 21:55:37

Hi Paul ... we met at the Danube ... it's a pity you didn't go through Bratislava but when I look at the shortcut through Neusiedler I understand;) .. I'm sending a link to our trip ... good luck and nice weather .. https://www.relive.cc/view/vKv21GpVx4q

Priki 2022-05-24 08:50:55
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.