Dag 1: Jabbeke

België, Jabbeke

Dag 1: Oostende - Jabbeke: 16 km totaal 16 km
Vanmorgen was er heel wat wind die afwisselend draaide naar alle kanten. Ik heb me dan in de juiste richting gezet en gewacht tot de wind vanachteren zat, en dan gestart.
Al eens een verkeerde brug genomen aan enkele kanalen en 200 meter moeten terug lopen.
Een eerste gekende bezoeker kwam opdagen en die trakteerde mij direct op aspergesoep. De warmte deed goed.
Nadien kwam de wind fel opzetten en het begon te regenen, maar net daar hadden vissers een soort afdak gebouwd om te schuilen. Gelukkig toeval? Het kan ook anders gebeurd zijn en dat men mij van boven in het oog hield. Wanneer ik dan dat vissershutje passeerde liet men het volop regenen en ik dacht dat het toeval was.
Konditie gaat nog. Momenteel geen kwaaltjes, het gewone wandelleed.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Als je morgen in Zedelgem passeert. Loop dan even tot in de kerk aldaar. Daar staat een mooie en één van de Zeldzame Romaanse doopvonten Cfr met deze van Dendermonde.

Denise 2020-02-29 22:15:13

Goed vertrokken dus, zoals gepland ; weersomstandigheden niet zo denderend . Het zal wel beteren : lente in aantocht, hopelijk... Geniet van de mooie landschappen en bedankt voor de mooie foto's; zo reizen we ook een beetje mee.... SUCCES !!!!

Zoi 2020-03-01 14:08:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.